MuteCard del 2

Historien om MuteCard del 2

af Anne Mette Jarden, MuteCard

Historien om MuteCard – del 2
 – Det lille kort med den store teknologi 

I slutningen af 2019 bliver Annelise Saugmann introduceret til MuteCard. Annelise har arbejdet indenfor IT branchen i over 30 år med ledelse og projektledelse.

Annelise havde tidligere arbejdet med implementering, udvikling, infrastruktur og transformation. Som den målrettede, strukturerede, og optimistiske person hun er, så hun straks idéen i, at MuteCard skulle bredt ud til forbrugeren. 

Efter at have rejst meget i hele verden både privat og via sit job er  “Tanken om at stå langt væk fra Danmark og finde ud af, at betalingskortet er blevet hacket og spærret og stå uden penge,  noget nær det værste,  jeg kan forestille mig” fortæller Annelise.

Fremragende år trods Covid-19

I februar 2020 opretter Annelise MuteCard Company ApS.  I marts 2020 lukker landegrænser og rejseaktivitet på grund af Covid- 19. Men trods pandemi og lukkede landegrænser, er der interesse for MuteCard hos den danske forbruger.  

I dag hvor folk igen er begyndt at rejse, er MuteCard mere end nogensinde relevant. Tricktyvene er blevet mere snu og kan med blot en mobiltelefon aflure de personlige informationer på  pas og betalingskort. 

I dag driver Annelise MuteCard Company Aps og har ansat undertegnede Anne Mette Jarden som Marketingchef. Derudover anvender vi ekstern ekspertise efter behov.

Lille virksomhed, stor ambition

Så ligesom MuteCard er et lille kort med en stor teknologi, er firmaet en lille virksomhed  med en stor ambition. Vores mål er, at så mange som mulig har et MuteCard sammen med deres betalingskort og et sammen med deres pas.  

Annelises mand døde af kræft, så MuteCard donerer 10 kr per solgt kort til Kræftens Bekæmpelse i kærligt minde om ham og MuteCards stifter. 

I firmaet er vi selv med i alle processerne. Vi pakker, sender varer ud, Producerer selv MuteCard med kundens eget billede mv

Vi gør vores ypperste for at forklare, hvorfor vi mener, at du skal beskytte dit pas og betalingskort. Kommer vi til kort, har vi en masse dygtige eksperter på CardLab, der kan forklare teknikken i detaljer. 

Hermed historien om MuteCard del 2 – det lille kort fra Herlev med den store teknologi.

Læs første del af historien om MuteCard

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.