Billede til artikel Esha rejser med MuteCard

ESHA REJSER MED MUTECARD

Esha rejser med MuteCard. Esha Khamo har frisørsalon i København og sin egen skønhedsserie.  Sidstnævnte betyder, at han ofte rejser til Marokko, hvor produktionen ligger.

“Jeg har hørt, at man kan få hacket sine data på pas og kort, så da en af mine kunder fortalte om MuteCard, slog jeg til”. 

Det er godt nok effektivt

Jeg lagde et MuteCard ved mit pas og tænkte ikke nærmere over det.  Ved paskontrol holder kontrolløren scanneren over pas og spørger: “Sig mig, har du en eller anden beskyttelse ved dit pas?”. 

Jeg fjernede straks MuteCard, som lå lige ved siden af chippen. Mit MuteCard er udstyret med et billede af min kat Louis og jeg, så pas kontrolløren fik det helt store smil på og sagde “Det er godt nok effektivt”

Om MuteCard

Kortet beskytter pas og kort med  symbolet. De har en indbygget chip med en radiosender og kaldes RFID- eller kontaktløse kort. Kriminelle udstyret med en mobiltelefon eller scanner, kan ubemærket af-lure informationerne på pas og kort. Medmindre du altså som Esha, lægger et MuteCard sammen med dine betalingskort og et sammen med dit pas.

Ny type kriminelle

Nu hvor folk igen er begyndt at rejse, er MuteCard mere end nogensinde  relevant. Tyvene er blevet snu. Lommetyvene i 2021 hedder hackere, netsvindlere, skimmers mv. De bruger elektroniske medier til at stjæle dine oplysninger og penge. Det er nemt at scanne pas og det er nemt at scanne et betalingskort.  

MuteCards Rejsepakke en billig og effektiv rejseforsikring. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.