Om MuteCard

En dansk virksomhed med base i Herlev.

Historien om MuteCard Company Aps. Vi sælger produkter til digital beskyttelse og RFID løsninger til private og firmaer. Hovedproduktet MuteCard er udviklet i Danmark. Kortene bliver leveret af CardLab Aps og begge firmaer ligger dør om dør i Herlev.MuteCard’et blev udviklet af en CardLab medarbejder, der desværre døde af kræft. 

MuteCard del 2

Direktør Annelise Saugmann overtog firmaet i 2020 og driver det i dag med en marketingchef, Anne Mette Jarden. Derudover anvender vi ekstern ekspertise, når der er behov for det.

Så vi er et lille firma og er selv med i alle processerne. Vi pakker, sender varer ud, trykker selv de specielt lavede MuteCard mv

Vi gør vores ypperste for at forklare, hvorfor vi mener, at du skal beskytte dit pas og betalingskort. Kommer vi til kort, har vi en masse dygtige eksperter på CardLab, der kan forklare teknikken i detaljer.

MuteCard pakkes ind i enten fakturaen eller produktbeskrivelsen – så sparer vi kuverten og bruger mindst muligt papir. MuteCard bliver lige nu sendt som brev med PostNord. Det er den billigste måde at sende det, men det betyder også, at kunden ikke kan følge forsendelsen. Vi er altid åbne overfor forslag til bæredygtig emballage, billigere forsendelsesmuligheder mv. 

 

Hos MuteCard tilstræber vi at være troværdige, serviceorienterede og bæredygtige samt holde en fornuftig pris. Vi vil have det skal være rart at gå på arbejde og vi har et produkt, som vi er stolte af. 

Vores mål er, at så mange som mulig har et MuteCard sammen med deres betalingskort og et sammen med deres pas. 

 

MuteCard – kortet fra Herlev der beskytter dine digitale data i hele verden.