Mobil Kortholder

En kortholder med MuteCard logo til at sætte på din mobiltelefon. Du sætter mobil kortholder fast på telefonen, så dine betalingskort er beskyttet mod RFID-tyveri.  Kortholderen er til dig der gerne vil have det hele samlet ved telefonen. 

Flere detaljer

Kortholderen er et af vores produkter til den digitale sikkerhed. Den indeholder ikke nogen teknologi, men er lavet til at opbevare MuteCard.

MuteCard er vores kerneprodukt. Et kort, du lægger sammen med dit pas og dine betalingskort for at beskytte dine personlige data fra at blive aflæst og misbrugt.

Der ligger personlige oplysninger på dit pas og dine betalingskort – de ligger så en såkaldt RFID-chip (RadioFrekvensIDentifikation).

Det er kort med symbolet , som har indbygget en radiosender. Disse kort kaldes RFID eller kontaktløse kort.
Kriminelle udstyret med en mobiltelefon eller scanner, kan ubemærket af-lure informationerne på pas og kort.
MuteCard beskytter pas og kort fra at blive hacket, idet et MuteCard blokerer eller muter, så informationerne ikke kan aflæses. MuteCard indeholder en avanceret teknologi, der beskytter mod såkaldte high power scannere, da MuteCard også selv sender “støj” mod scanneren, hvilket gør signalerne ulæselige og derfor giver ekstra beskyttelse. 

  • Beskytter dine personlige oplysninger.
  • Forhindrer at dit pas og betalingskort bliver hacket/skimmet (RFID tyveri).
  • Er på størrelse med et betalingskort.
  • Kan bruges til alle kortholdere, punge og pas-etui.
  • Nemt at bruge.
  • Udviklet i og sælges fra Herlev

DKK 49,00

Beskrivelse

Mobil kortholder 

Lige til at sætte på din mobiltelefon. Der er plads til både betalingskort og MuteCard i din holder. Så har du alt samlet

Har du spørgsmål kan du måske
finde svar her:

Følg med i hvad der sker på
vores sociale medier

MuteCard med dit design

Design dit helt personlige MuteCard med billede af dit kæledyr eller noget helt andet. Du finder dit yndlingsbillede og sender, så trykker vi dit personlige MuteCard.  Du kan også få kort med dit firmalogo.