Pas Etui

Pas-etui der beskytter dit pas mod smuds og snavs.
Der er  naturligvis plads til et MuteCard i pas-etuiet. Med et MuteCard i pas-etuiet er passet beskyttet mod digital afluring og misbrug.

Flere detaljer

MuteCard Company Aps sælger produkter til digital beskyttelse og RFID løsninger til private og firmaer.  Et af vores produkter er dette pas-etui. Det indeholder ikke nogen former for teknologi, men passer på dit pas.

Lommetyvene i dag hedder hackere, netsvindlere, skimmers og lignende. De bruger elektroniske medier til at stjæle dine oplysninger og dine penge. Det er nemt at scanne pas. På MuteCard arbejder vi på at forhindre disse tyverier og arbejder på, du ikke får stjålet dine penge eller identitet.

I forbindelse med overgangen til  MitID, skal nogen af os opdatere vores ID oplysninger i NemID for at bekræfte vores identitet. Både NemID og MitID er ligesom vores pas og kørekort bevis på, at vi er dem, vi er.

Her opdagede flere, hvor relativt nemt det var at scanne passet. Først skulle man scanne koden inde i passet og så RFID chippen udenpå passet, ved blot at holde sin mobil hen over passets forside.

Med et MuteCard i pas-etuiet er du sikret mod digital tyveri.

 

DKK 39,00

Beskrivelse

Indeholder et pas-etui

Kan bruges til alle pas.
Materiale: plast

 

Har du spørgsmål kan du måske
finde svar her:

Følg med i hvad der sker på
vores sociale medier

MuteCard med dit design

Design dit helt personlige MuteCard med billede af dit kæledyr eller noget helt andet. Du finder dit yndlingsbillede og sender, så trykker vi dit personlige MuteCard.  Du kan også få kort med dit firmalogo.